Arbeit

Jag slänger mig över alla jobb jag hittar, och jag väljer nog lite ocksà men ärligt talat, det finns ju jobb som alltsà kallas för ett lärställe typ praktik, som dà varar vem vet hur länge och man jobbar oftast 80-100% och man tjänar sà mycket som (trummvirvel) ca 1000franc! och en minimilön i schweiz ligger pà typ 3300 franc!

HUr skulle man kunna överleva pà nàgot sàdant? VA? eller alltsà ja överleva skulle man väl lätt men man kan inte leva pà sà lite pengar, det är typ vad jag fàr ihop pà att jobba det lilla jag gör pà Atos, som inte är nog för att fà stanna här men ett praktikum jo det skulle väl gà.... Jävla dàrar här i schweiz.

sà jag letar och letar, skriver och skriver pà Tyska, imorgon ska jag även ta en tur i zürich, vet en affär som söker folk, slänga in mitt CV där, snacka lite tyska.... I can!!

Jobbelijobb

màste ju vara ett sjujekla jobb att fà ett jobbigt jobb!

Jobbigt är ju ett dàligt ord varför kommer det ifràn jobba liksom? borde ju inte vara sà för det ska ju egentligen inte vara allt för jobbigt att jobba.. undrar undrar om jag nàgonsin lyckas hitta ett jobb som är hundra jävla procent och där jag faktiskt trivs!?? och inte vill byta efter första bästa liksom...Jefla Jefel lif! mmmm

Hur som helst vi fàr se hur det gàr.

Dö litegrann

Ja just nu vill jag nog dö litegrann!
Mitt Ausweis altsà mitt visum här gàr ut om tre dagar! Och jag skickade in det för att fà det förlängt, och ja det gick inte sà bra, fick idag "beslutet" och jag är alltsà inte välkommen här mer! skickade in för att fà ett kort visum idag sà jag ka söka jobb, men va fan vet jag det kan vara hur kort som helst och inte vet jag om jag kan fà ett jobb pà den tiden!

I am sooo screwed! Fuck fuck fuck... Men idag har jag sökt löjligt mycket jobb! och tänker fortsätta! Hoppas mest pà att fà jobba pà Ikea, skulle va kul tycker jag;)

jaja sökande fortsätter

Min älskade Mo........

Du anar inte hur mycket jag älskar dig, Du anar inte hur ledsen jag blir när du inte är glad, Du anar inte hur viktig du är för mig, Du kan aldrig tro vad jag bryr mig om dig, Du är det bästa som hänt mig, Du är ju mitt allt, Jag vet inte vad jag skulle göra utan Du!(dig) DU<3


älskar kameran

ÄLSKAR min nya kamera, VA!? den är sà kul med olika inställningar och sà...

Street parade:D
Jag har mina byxor lika högt upp som gubben, jag har bikinin för làngt upp pà tuttarna! jaa va fan kan jag säga, detta va iaf en av dom tvà bilder jag tog pà hela tiden, förutom dom 20 som moritz tog pà mig innan vi àkte in till zürich:)


Kameran visar mitt riktiga jag!!

Dagens bilder:





som en liten alien:)

affischeffekten är helt klart den bästa, Love it




Ja jag vet liite för mycket bilder pà mig själv för tillfället, men jag har inte sà mycket andra objekt här i lghtn, blir inte sà kul när jag är nog det färggladaste ändà. och jag vill ju bara visa vilka jättefina bilder min kamera tar;) eller hur....
Min rosa kamera:)




Förresten, jag la nog aldrig upp den STORA??

En gräshoppa eller sà,, Brr...

Lördag

Ja fy faaaan vilket skit.......

Lördag, what to do?? Har inte sà mycket att skriva idag!



Tomt, jaja jag àterkommer väl!

Sista veckan!

Sista veckan pà skolan!! Hjälp, vad händer nu? jobb? vet ent visum?? vet ent... Nàgot? vet ent...

Doktorn Bellevue

Jag har ju haft huvudvärk, inget farligt minsann, jag har bara spänningar i min käke, sover som en liten ihopbiten arbigga! Jätte bra för min stackars mun, mina tänder och framförallt mitt jädra huvud...

fick tabletter och ibland är det bättre men de finns fortfarande här!


Annars lever det bra pà här i skogarna, förutom min extra stjärt jag fick ifràn ett par myggor som bet mig under röven! Svällde som aldrig förr, otäckt kliande och sànt.

IMorgon ska jag till Mammonia pà min första prova pà jobbar dag!! önska mig lycka till mina kära!

Huvudvärk

Okej nu börjar jag bli lite orolig, lite smà lätt panik, jag har ju nu gàtt runt med en huvudvärk i tvà tre veckor eller nàtt och har väl tänkt att det är en jävla huvudvärk liksom inget med det, men den är fortfarande kvar, blev förkyld och tänkte nu förvsinner den ocksà, MEN neeej, den är kvar......
OCH jag kanske har Borrelia, eller nàtt sànt jäävelskap, min chef sa att en kompis till henne hade haft huvudvärk som tusan och hon hade tydligen det! har kollat pà symptomen och det är huvudvärk och stelnad i ansikte och även ont i käken, och det har jag! och man kunde ha ont i höften, brukar ju inte va sà där jätte ovanligt för mig eftersom jag verkar ha ischias ocksà men pà street parade hände det ju som sà att jag inte kunde gà eftersom det gjorde sà jävla ont i mig! kom fràn höften!

Hur som helst om jag inte har Borrelia màste det iaf gà att göra nàgot àt denna huvudvärk iaf! jag ska kolla mina ögon ocksà om det inte funkar sà bra med doktorn, om jag fàr nàgon tid dà vill säga!

Jag vill inte va sjuk, jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk!

Nu är det klart!

Ungen är ute och vi är lyckliga, Moritz är farbror nu....allt gick bra antar jag förutom att det tog làng tid dà men de är väl inget ovanligt!

Och nu ska ni inte uppfatta mig fel pà det andra inlägget jag har jag faktiskt varit faster i bra mànga àr, sisàdär 13 àr antar jag, dà kom första skruttan ut! :D Lilla Mickis, okej hon är stor nu!

Sen har vi dom andra smà "änglarna" ;) dom är ganska nya till världen men inte sà ny som den nya lilla tjejen som jag kan fà vara lite faster àt dà:D höhö.....

Fàr väl se när vi fàr hälsa pà lillan, tycker själv att det är lite tidigt att hälsa pà direkt pà sjukhuset för min del, visst moritz kanske men man vet ju inte hur Shaina vill ha det och jag tycker det är hennes beslut eftersom hon klämmt ut henne! Hur som Moritz vill àka dit nu ikväll och för det första, Inga besökstider direkt för det andra efter klockan tio är nog morsan rätt trött tror jag och man kan faktiskt vänta tills dom kommer hem och fàr bli lite vana med bebisen, är säkert en jävla massa folk som ändà är där och ränner!

Jag vill gärna se henne men jaa!!?

Jag ska bli faster

Nästan iaf! Moritz ska bli farbror sà jag kan väl fà va me pà ett litet hörn! Ikväll àkte Shaina in till sjukhuset, sà fàr vi se när tjej kommer ut!


Sà fint

àr det inte hemskt fint att se när folk skriver, "mys med älsklingen innan läggdags" eller "Nu ska jag och älsklingen ha fredagsmys"  Man blir sà mysig bara att läsa! Fint!

Idag var en sàn stor syrsa eller gräshoppa (ska jag vara ärlig vet jag inte skillnaden, fàr googla det) inne här, shit den va verkligen riktigt stor, aldrig sett en sàn, fick ju sàklart panik! haha gud ja men borta är den! Hoppas jag! vet ent.
den va liksom som en overklig liten sak! jag tog tvà bilder jag lägger upp dom en gàng, kanske imorgon, vem vet!
lägger en pà den största gräshoppan i rummet ist!


Pics


Allan och Ingela kom en kväll i juli:) hehe nej det va augusti men dom kom pà besök..


Martina och JOnas kom, Dom hittade smà speldosor med olika làtar, man màste testa ALLA:D JOnas tröttnade efter ett tag och gjorde annat!

JOnas fick simma för livet!

Vi gick och gick


GB Glass? GB Lusso? jaha...

Lägenheten Nussbaumen



Ja jag yrar i nattmössan som vanligt ävenfast jag vart vaken nästan tolv timmar, Vad vet jag??

Början



Början pà MOrgondagens outfit! jätte gröna naglar pà tàr och hand!!
àterkommer med mer.........

Because Ugly Shoes are a global issue!

haha sà skönt statement! Speciellt eftersom folk gàr runt i gympaskor och crocs i dagens samhälle! INTE OK!! :D

Ja imorgon fàr det bli en sàn nicig outfit som är lite 80-tals inspirerad, lite sà där gympa snygg liksom:) lite som förra àret men med lite förbättringar (?)förhoppningvis)

Tvätta

Tror ni jag hatar min tvättstuga eller! jag kan bara tvätta pà fredagar!? Fredag morgon det vill säga!
Alla har sin egna tvätttid liksom, vilket säkert skulle funka om man hade en tid man kan tvätta pà, Inte som att man kan stanna hemma fràn jobbet bara för att tvätta, nu är jag ju sjuk sà även fast jag kanske kunnat gà till skolan idag sà stanna jag hemma lite extra sà jag kunde gör tvätt och kanske ocksà sà jag verkligen blir frisk!

Hur som helst jag gick upp idag bara för att kunna tvätta, slänger i tvätten och allt funkar bra, Men sen stänger bara allt av helt plöstligt! tror ni jag va arg eller, JäVLA skit! Màste vara nàgon huvudswitch som inte är som den ska men jag vet ju inte vart nàgot sànt sitter i detta hus!?
Man tycker ju att det ska funka bra med bàde tider och annat när man för djävulen fàr betala för att tvätta i sin egna tvättstuga ocksà, Màste ha ett kort som man fyller pà med pengar sen kan man tvätta men jag menar Hallaaaa?? dumt!

Annars är allt super:) haha jävla klag pà mig jag vet men nu ska jag va lite positiv, Jag börjar bli frisk och jag tänker inte missa Street parade imorgon, händer fan bara en gàng om àret och det är sjukt speciellt och roligt sà!!!


Fredag

Imorgon fredag! Jag är fortfarande lite dàlig, stannar hemma men jag màste fà àka lite pà street parade pà lödrag! men jag kan vara lugn! ?? ellä!

Sjuk

Nu är jag sjuk ocksà, sànt jävla skit, lagom passande ocksà till street parade, men jaja känner jag mig sà här blir det dà absolut ingen sàn:(

Ja jag botar sjukan  med saltkràkan och barnen i bullerbyn! bättre än sà blir det nog inte!

Usch är helt yr i huvudet nu! pallar typ inte sitta upp! tillbaka till Framstupa sidoläge! som det tydligen inte heter längre! Godnatt

Borta!

Martina och Jonas har àkt! det har vart huuuur trevligt som helst att ha dom här! Hoppas dom kommer nàn mer gàng, eller kanske blev dom avskräckta över hur jag och han beter oss!
Fast vi är inte alltid sà, Nu är det bra!

Idag har jag en sàn huvudvärk, har haft det nu nàgon vecka och kan inte förstà vad felet är! sömn funkar inte som annars brukar vara bästa botemedlet för mig! för idag sov jag ju lite länre, stanna hemma fràn skolan sà jag kanske kan vara piggare imorgon! känns inte positivt, haha guud!

Kanske ska försöka att nàn ger mig en fotmassages ikväll, kanske funkar! man vet aldrig! Allt ska väl testas!

Gjorde nyss en stor bunke Cole Slaw iaf och ska göra mig själv en go pasta rätt snart och lyxa med mig själv, kanske ta ett bad som jag fick som tips, fast jag är ju inte sà mycket för bad!

Vad annars?? vi hade iaf jättekul med Mattie och Jonas och även Allan och Ingela sà nu har ju lite folk hemifràn vart hit sà nu ser ju ni andra att det kanske inte är sà farligt här, dom kom ju liksom hel skinnad hem och sà! ;)

Thanks for all the joy their bringing:)

Jaha! Martina Jonas och jag ska göra switzerland idag!! Tjoho

Wiie

Sov som en stock! somna mitt i allt, tvà sekunder pà soffan, ZZZzzZZZzZ, satt klockan pà ringning dà tvätten va klar, missade de vaknade med tvätten i halsgropen:)

nu är de fixat!!

Varför?

Ska det vara sà här nu dà? jag vill sà gärna skriva massa här men ja jag är ju inte tillàten att skriva om min egen pojkvän i min egna blogg!? skit!

Kan berätta om min lesbianiska dröm! Jag och Carolina Gynning var kära i varann sà vi hade ett hemligt förhàllande för vàra pojkvänner innan vi kunde göra slut med dom för dom va tydligen borta nànstans! allt va lite wierd men de va en rolig dröm iaf!! Hon är ju hur som helst grymt het sà skulle jag bli kär i en tjej i mitt liv stàr hon högt pà listan :)



Fucking fuckfuck

Det här funkar inte, allt är bajs och pà det hela har jag den värsta huvudvärken jag nàgonsin haft!? varför???


Allt är förstört

RSS 2.0