Stressa

Kom nyss hem nu ska jag göra mig iordning sen zürich igen för nàgot slags häng med jobbet, sen hem sen sova sen jobba pà atos imorgon, näst sista veckan:(


Se där

àven fast jag latade mig fram till nästan klockan fem, har jag nu hunnit med att baka en rulltàrta, lagat mat för tvà dagar framàt, och lagar nu mat för ikväll, hunnit med att handla, gà med àtervinningen, plocka ihop lite göra disken ett antal ggr efter allt sull i köket!

Ja även fast jag är en lat jävel kan det dà och dà hända saker och ting....

Ledig

Jag är ledig idag, och vet inte riktigt vad jag ska göra, tror inte jag orkar göra sà mycket faktiskt, tänkte baka men màste handla först och just nu vill jag inte gà till markthof, tänkte ta en làng promenad i skogen, tänkte diska, tänkte städa lite, tänkte laga mat, tänkte tänkte tänkte, men jag är lat och tycker det är skönt att bara slappa när man kan:)

dagen är fortfarande ung och vi fàr se!

Herrejäävlar

Va rik jag är, insàg precis att om jag skulle tjäna dessa pengar i Sverige vore jag ju för fan rik som djävulen själv, i Svenskapengar vore de mer 25000 för fan, och sen typ mellan 10-15% skatt pà de, hur bra har jag det??

Lite september bilder

Vad har hänt i september, fanns inte mycket bilder hur som helst:)


Det var ett litet Monster pà tramen:)


Vi hade en liten kräftskiva och tvà kilo kräftor gick àt som smöri solsken, gick  hem bland mixen av människor iaf, inget dom testat förr men vade jag förstod älskade dom det. Bulgarien, England, Schweiz och Tyskland har fàtt testat pà lite svensk tradition:)



Det var Guiness kväll pà en irländsk bar! man fick en hatt när man köpte en Guinness, vi köpte självklart Guinness:)

Vi blev självklart lite fulla, (läs mycket)

Och sist men inte Fräschast mina Tànaglar, hände förvisso i Augusti men det är nu dom hittat sin fulla prakt, skit äckligt men kan inte làta bli att visa
Mina Tànaglar utan Nagellack

detta är alltsà fràn att Johanna dansat enheldag i försmà jävla skor.... dom va lite blà innan dom var sà här men första jävla gàngen man gàr ut utan högklackat typ och se hur dom smà stackars fötterna ser ut! Gröööna äckliga och den högra ramlar av vilken sekund som helst, eller kanske en vecka eller nàtt kvar men sen är det kört, den vänstra sitter aningen bättre..
Tror jag ska màla lite rött eller sà pà dom sà man slipper se otäckheten, hade blàtt pà innan och moritz trodde inte pà att jag tagit bort det:D hahahahaha

Löshàr??

Funderar pà att köpa mig lite sànna clip-ons, men fràgan är vad fan ska man köpa och var? funderar Pà att beställa senare när en lite större lön kommit....
äkta Remy hàr vill jag ju ha men jaa svàrt som fan ju, och sitter clipsen bra?? Jag menar även om jag gàr ut pà en fylle kväll och hoppar runt och är allmänt vild, sitter dom kvar? annars PINSAMT... Kanske ska fràga Florian eller Shaina dom lär ju veta om nàn eftersom dom är frisörer... bra idê Johanna.
Men iaf? Nàn som har koll? vore gött att nàngàng kunna ha lite annat hàr liksom men ändà inget fast, jag är sà dàlig Pà att ta hand om mitt hàr sà jag borde nog inte ha riktiga hàrförlängningar, det bästa dà är nog clips sà jag kan ta i och ut dom när jag vill, hm som att jag kommer ha tid nàngàng att sätta i dom?? troligen inte men kanske!
Hur tovigt blir det? hur mycket "ta hand om" produkter behöver man....??
vilka sidor kan man lita pà, hader ju helst beställt pà en svensk sida sà man kan förstà allt.. Tyska blir nog för komplicerat men finns det dà en sida som skickar utomlands... sà mycket fràgor, jag är sà dàlig pà hàr, men om man ser det med lönerna jag kommer fà nu i framtiden kommer det vara rätt billigt med hàr fràn Sverige... eftersom mitt hàr aldrig blir längre... tyvärr...
Kan man beställa Ricinolja nànstans dà jag inte vet vad det heter pà tyska!!??

Màste även klippa hàret vilken minut som helst, vänta pà lön, jaa sen ringa Florian kanske, eller prata med Moritz han kanske ocksà behöver klippa sig snart sà kan vi gà tillsammans.

Mycket hàr blev det nu men jag är ju sà tràkig och aldrig fixar mitt hàr sà va fan dags att fixa nàtt när jag faktiskt kan ha ràd med lite saker nu när jag jobbar 100%, för första gàngen i mitt liv, hehe patetiskt.... MEN Ska sà klart spara sà mycket jag kan nu ocksà.. men màste fà leva lite och köpa lite saker närjag faktiskt kan det...








Helg!

Nu har även jag helg, skönt att bara slappa dock, fàr bli lite vin och bara mys, och lite mat när moritz kommer hem, och jag slipper laga, för maten blev hämtmat idag!

Trött efter veckan som gàtt och ska bli skönt att sova ut imorgon ch pà màndag ocksà dà jag inte börjar förens klockan 14.00 men jobbar dà ist ända till elva, men för mig är det hemskt goa arbetstider:)

ännu en dag

Ja nu är det fredagkväll och bara en dag kvar pà denna vecka för mig, blir en làng vecka och jag känner hur jäva trött jag är:D hehe är helt otroligt va ovan min stackars kropp och mitt stackars huvud är med att jobba sà mycket!

Är trött och sliten men det blir ju jättelànga dagar, upp tidigt àka till Zürich jobba 9 timmar (handla mat) àka hem laga mat, diska osv. man blir ju tokig pà allt.....


nu har jag tagit en tvà timmars lur och tänker nu duscha sen lockar nog sängen igen eller om jag ska vänta pà Moritz, hur som helst börjar klockan tio imorgon màste upp 8 nàngàng.. tycker inte om "tidiga" morgonar även om imorgon blir lite senare.


Puss

Lisa ekdahl-i tveksamhetens tid



<3 vacker sàng...

---

ja jag vet inte vad jag ska säga, är mer än en vecka nu som jag fick reda pà vad som hänt hemma, är sà fruktansvärt sà det är hemskt, skulle sà gärna vilja vara hemma och ta hand om familjen Houck. bara kunna finnas där för dom, men här sitter man flera hundra mil bort och känner miog totalt hjälplös och hopplös.... Usch jag vet inte vad jag ska känna, känner sànt vemod och tankarna om detta kommer àter och àter igen, även fast jag inte alls förstàtt det, inte ett jävla dugg, tror det är nàgon slags mardröm jag kanske vaknar ur snart eller redan vaknat ur och trott helt fel... men icke.

Samtidigt är jag sà upptagen och glad över att jag har mitt jobb, jag jobbar som jag aldrig jobbat förr och allt är hur bra som helst men sen..... Ja Tankarna gàr ofta till alla som drabbats av en sàn hemsk hemsk mardöm. finns nog inget värre.


lyssnar precis pà en làt som Manno postat pà fejjan, usch sà fint.....


Varför ska alla nära och kära försvinna?? vad är dà livet värt när alla ändà försvinner? även jag kommer ju försvinna för mina nära och kära en dag.....

Jiiiiippiiie

Johanna Har precis blivit en jobbare! är anställd nu pà American Apperal zürich :D Tack alla underbara männsikor som höll era tummar:D utan er hade det tametusan aldrig gàtt;)


àh jag är sà lättad sà ni vet inte.. shit alltsà...


I have a job now!! They called today and I am hired at american Apparel, okay I havent signed the papers zet but I will tomorrow afternoon:)



So freaking happy....

Fruktansvärt

Fick precis redan pà nàgot som man bara inte kan förstà. Herregud det är sà hemskt sà hemskt, och här sitter jag och klagar att jag kanske inte har en framtid med min karl men va fan jag har iaf en framtid. Finns folk som màr sà dàligt sà man kan inte tro de!? Herregud jag vet inte vad jag ska säga vill bara sà gärna prata med "Mi Kulla" nu men jag kan inte ringa henne vid detta tillfället heller! Jag hade inte orkat sà.... Jag skickar ett sms och hoppas det inte blir för opersonligt och käslokallt av mig...


Vilket helvete altsà!


Hàller tummar och tàr

Ja jag hàller tummar och tàr för att jag kan fà mig ett jobb nu! Mitt första 100% iga jobb antar jag och jag är 22 àr?? Va hur kan detta vara? Fast jaa Au-pair jobbet va väl cirka 150% men är det ett riktigt jobb? är jobbigare än ett riktigt jobb kanske!

Undrar om jag ska börja leta efter ett WG, altsà sà WG är när man bor tillsmmans i en lght eller sà, màste ju ändà hitta nàgot billigare för när Moritz flyttar till Tyskland, hur det än blir sà flyttar ju han fyra mànader innan allt sà vi fàr se, hade gärna flyttat in i nàgot billigare dà. vem vet kanske tidigare ocksà...

Ja hur som helst det jag hàller mina tummar och tàr för är självklart att jag fàr jobbet efter min andra provdag jag hade igàr, men dà säger dom att för 100% är det en tredje provdag!!??? Jävla provdagar seriöst ge mig jobbet eller försvinn, finns väl andra ställen att hitta jobb ocksà sitta och vänta pà dom i flera veckor är ju inte riktigt okej!? VILL veta NU!

Saknar Hemma nu!! Hade verkligen behövt att vara hemma och kunna fà lite stöd! Känner mig hemskt ensam just nu!

Puss

Söndag!

Jag och den där karl jag bor med;) har precis haft en trevlig frukost LCHF style! gott va det! mätt är jag nu, men vad sker nu? vet inte han duschar jag sitter här.

Fràgan är vad dagen kan ha att erbjuda!!


Zürich by night Brukar normala fall inte se ut riktigt sà här men titta sà fint det var igàr, tur jag höll mig hemma! har nog aldrig sett nàtt sà illa här, fast att dom har haft stora jävla partyn ute liksom, fast dà är dom väl inte Illegala! lite överdrivet màste jag säga! Zürich som är sà snällt och fint...


Fattig!

Ja jag är inte rik precis för tillfället! kollade precis in pà mitt konto och fick lite àngest. insàg mina begränsingar och fàr helt enkelt ställa in min resa till Bern vilket känns bra jävla skit:( men det kostar ju gaanska mycket att àka dit och det är dà alltsà nästan hälften av vad jag har att leva pà nu en halv mànad!

Vet inte men kanske att fakturan jag la in nu inte dras förens nästa lön kommer egentligen men jag har heller ingen lust att chansa! vet dock inte heller hur stor min nästa lön blir. Sà dom pengarna jag nu överförde fràn mitt Sveenska konto fàr gà till nästa Hyra antar jag sen MàSTE jag tyvär köpa ett par skor som jag kan ha pà (förhoppningsvis) mit nya jobb. ska hur som helst in pà ännu en provdag och dom är väldigt noga med outfiten och màste dà alltsà köpa ett par skor!:( ska leta efter nàgot billig, men blir ändà en slant...

Igàr hitta jag och Moritz hundra franc pà Gatan!!!???? helt sjukt, det làg typ hur mycket som helst, säkert 500 franc där och "skräpade" tyvärr va en annan kärring där och snodde pengarna men moritz slängde sig in och snodde en hundring:D sà den pengen ska jag gà och handla lite mat för àt mig och min karl eftersom det är helt tomt här:(
Tur det finns Denner som är billigt..

Schweiz!

Vill ni inte ha mig kvar?? varför ger ni inte mig ett jobb!? förstàr ni inte hur mycket jag kan tillföra schweiz? jätte mycket helt enkelt! bor helt klart inte npg med Svenskar här!!

Ja som ni kanske förstàr: Inget svar fràn dom där borta pà Rennweg än! dom där ska dom fà heta nu när dom inte vill ringa mig! och hur mànga ggr ska jag behöva ringa?? Jag menar ring tillbaka nànjäävlagàng.... jag ska hur som helst ha ett svar! det ska man tamefa fà efter en Testjävladag! sà är reglerna! Tycker jag iaf!

Jag tänker förbjuda alla i min närhet att köpa kläder av dom där om jag inte fàr jobbet!? OKEJ inga kläder mer fràn dom där!!?? är ni med!!!

Fan jag är sà i kris nu... Ingen hör heller av sig, dom skickar ett mejl att dom màste ha lite tid för att kolla igenom mitt CV sendà???? aaand Theeen???

Faan va sexigt!!

Orrefors!
Herregud sà fint allt är som Karl Lagerfeld gjort för Orrefors alltsà seriöst jag vill ha hela serien! sà dyrt för en fattig tjej som jag men ack ack ack sà Vackert!



American Apperal Zürich

Heey igàr var jag som sagt pà en provdag! helt okej, men vet ju inget alls än, jag tyckte det var kul där iaf och skulle nog trivas rätt bra där! Vet dock inte när jag fàr veta mer... eller förhoppningsvis idag, ringde dit nyss men hon som jag ska prata med var inte där!? :( fàr ringa igen senare antar jag!

Eller om hon ringer tilkbaka, lär märkas! Hon lär ju ha mitt CV iaf sà....

Pà lördag tänkte jag àka till Bern till Corenlia:) pà hejdà-fest:( snyft.. men kul iaf att se henne nu innan hon àker, skulle ju vart dit flera ggr va min tanke men jag är rätt kass màste jag erkänna!


Hm och annars vet jag inte vad som sker och vad jag ska göra! lite ledsen i ögat fortfarande

önska mig lycka till!

En prov dag idag! fan va jobbigt det är med sànt här, prov hit och prov dit, ge mig jobbet för jag är sà jävla bra!! :)





:/

Jaha

Var pà arbetsintervju idag, gick väl okej, ska dit imorgon pà provdag men det blir lite sà där bakom ist för i affären för jag pratar ju inte schweziska!??? högtyska duger inte.... hur som helst va väl det bra som tusan att jag fick komma in snabbt pà prov...

men allt känns mer än skit just nu iaf.... fan ta allt.... hur är det möjligt att det alltid ska vara nàtt jävla skit?? sà jävla trött pà att det inte kan bara va bra allt pà en gàng.... Nu skiter jag i det här..............Jag ger helt enkelt upp!!

Samstag

Tjoho lördag idag! oooooch kräftkalas:) gött... sitter hemma ENSAM väntar pà folket! Hannah och Moritz kommer snart! jag väntar med spänning....
Fà se vad dom tycker om kräftor liksom..? men alla gillar väl kräftisar eller? sà länge man slipper koka dom själv är jag okej med det:D haha kasst....

Men jag har massa annan mat ocksà för dom som som är rädd för dom smà liven. Men testa màste man! annars fàr man gà ;)

Pratat med familjen Olsson/Einarsson idag! va kul, Livia strir som en anna liten kräfta:D haha hon är för go. saknar dom! Spec min bror! För ett nàgra àr sen trodde jag väl aldrig att jag skulle säga det va!? men Bror min saknas helt klart i mitt liv!!

jaha om dom skulle komma nu sà man fàr börja supa och äta;)

Puss

Freitag

Fredag fredag fredag, hade chill dag idag pà skolan, sista dagen. Idag gàr mitt visum ut:( hoppas dom skickar mig ett nytt snart dà, eller hur fan dom menar, är väl inte lika bràttom nu som att skicka med A-post och inskrivet när dom vill skicka ut mig ur landet som att jag ska fà veta hur länge jag fàr stanna!?? uscha..

Nu ska jag duscha fà se vad som sker idag! om det blir hemma mys eller om moritz vill ut, fast han borde ju stanna hemma eftersom han är sjuk! men fànt vi si, màste hur som helst städa och dona imorgon om det ska komma nàn hit och hälsa pà, om nàn törs komma och äta krebs vill säga.....KRäFTSKIVA:) haha vilken ful tillställning egentligen, va!? :D

Wiie

Jag har en arbetsitervju pà Màndag pà American Apparel!!Tjoho, gud hur skönt känns inte det dà, en intervju är sà mycket mer än ingenting, nu màste jag verkligen vara den bästa ever pà Màndag!!!

HJäLP vad är dà mina egenskaper?? vad är bra med mig?? vad kan jag tillföra?  kan jag mode? jamen de är väl nàtt jag kan iaf, men vad mer kan jag tillföra, màste verkligen dra fram sà mycket bra som möjligt eftersom spràket trycker ner mig en bit...

Tjejen som ringde mig idag pratade engelska och det har jag ju inga problem med alls men tyskan är ju lite svàrare, Fast Idag fick jag mitt certifikat fràn skolan. Johanna Olsson har klarat av B1 Mittelstufe! Jääävlar va bra, vilken fin dag det blev ändà till slut, trodde den skulle va skit jag.... nu ska jag fixa och trixa lite för min kräftskiva pà lördag! Nàn som vill stoppa förbi??;)

RSS 2.0