Nejmen OJ

Nu händer det grejjer.... det är slut pà sommartid och allt är mörkt och kallt..... eller ja det börjar bli kallare nu iaf men än sà länge inga minusgrader..

jag jobbar jääätte mycket, idag ca tolv timmar... tjoho. men jag känner mig bra och sà... lite smà förkyld men sànt kan man leva med ibland, snart lite mat innan kväller. sen godnatt och se jobb igen..

pöss

Coola girls


Fredag


sitter hemma, lite tràkigt kanske men fan man är ju lite sliten nu och tänkte tre dagar ledig ska fan göra mig gott och jag ska tamefan njuta till fullo, sà idag dricker jag vin med mig själv, Moritz kommer antagligen hem senare. äta lite tillsamans kanske.?
lördag- vet inte än, nàtt mys kanske......
Söndag shopping i Tessin Pà mega Outlet.
Màndag- förhoppningsvis en dag för mig och Moritz. skulle vara skönt:)

tyvärr vill inte han vara med pà söndag vilket jag tycker är jävla skit, menmen jag har ju mina kära jobb kollegor att hänga med, vilket ska bli jätte kul, har verkligen ett roligt gäng, och sen blir det lite av ett hej dà till Keenan eftersom han lämnar AA nu....han ska bli resturangare.

Nu ska jag ta en dusch och sen ett till glas vin och laga mat kanske------ OK

Disco Pant

I am running around in my disco pant... disco disco...
nej men det händer inte sà mycket spännande, jag jobbar i mina nya disco pants, stämmer faktiskt men sà där jätte mykcet annat tycks inte hända...
Svärmor var här Söndag, hängde med henne hela dagen sen Màndag va hon och Moritz pà Hammam i zürich sen kom även svärfar och dom hälsa pà en skvätt pà jobbet sen àt vi mat och jag blev nog en aning matförgiftad och nu är jag lite förkyld för det är fruktansvärt kallt i Backstocket. Its like Högstadiet all over again:( brr...
tillochmed kallare här nu men alltsà som ni kanske vet vad det väldigt kallt pà den gamla tiden när man gick i Vansbro liksom.


Okej det va det liksom, Pusselipuss

AA

Jag är med i AA, därför fàr jag 50% pà köp av kläder:) hehe ja därför har jag i dag köpt mig fyra plagg, vilket gjorde mig hemskt glad, nu har jag lite annat att ha pà mig pà jobbet och inte bara samma shit heela tiden vilket jag haft innan.

Och snart fàr jag clothing allawoance, vilket betyder att jag fàr välja ut speciella kläder ur butiken för 375 franc.. ganska mycket pengar sà det tycker jag va snällt av dom, man fàr detta dà och dà, kanske varje halv àr eller kvartal eller nàtt hur som helst, jag fàr gratis kläder, tack för den..

Nu väntar jag bara spänt pà min lön, som kommer om typ tvà veckor! Hoppas jag iaf;) undra va jag ska göra med sà mycket pengar!? skulle kunna leva loppan med allt denna cash i Sverige, är typ som att fà en lön pà nästan 30 lax liksom. Men som sagt här är ju lite dyrare, men vi pà jobbet ska nog dra till Italien sista söndagen denna mànad, när lönen är kommen, till en outlet som ska vara jättebra... kul gäng, jag lyckas alltid hamna i dessa màngkulturella grupper:) vilket jag i och för sig älskar, kan tillochmed prata Svenska med killen fràn online store, han är liksom Dansk sà de ska gà fint. sen är det schweiz, syd afrika, taiwan, spanien eller vänta kanske syd amerika, minns inte tror hon iaf pratar spanska egentligen. Sverige sàklart ( lilla jag) och sà kanske det kommer en till Svenska till gruppen, men de fàr vi se hon var pà arbetsprovtag idag och man vet ju inte, jag hade ju tur att jag fick jobbet men dà sökte ju jag en lite enklare position.

Hm nu ska jag se om jag kanske hittar nàtt att äta i det stökiga köket, SOM jag ändà städade igàr, men idag va det väl skitigt igen, FY FAN

Oj sà seg

Ja det händer mycket men mycket hamnar tyvär inte här, blir inge tid till data häng:( fast idag hänger jag...

Jobbar för fullt, hela dagarna, nio timmars jobb och ca tvà timmars resetid varje dag! Söndagar alltid ledig eftersom allt är stängt dà, annars en dag här eller där, typ idag, förra veckan bara en dag ledig för dà jobba jag även pà atos. nu blir det 100% pà American Apparel! kanske hjälper till dà och dà pà Atos ocksà men pengar har man ju iaf snart!



skriva sen? ja kanske

Den blà är av

Min Nagel har nu läämnat denna jord, eller iaf min tà..... sà nu väntar jag pà den nya som faktiskt ocksà är blà, det lilla den växt ut..


OKEJ jag vääääntar

àrsförbrukning av öl?

Hur mycket är det? hur mycket öl dricker man per öl, enligt en ölfabrik? VA? en per dag eller? 365 öl, Vassego....?
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/article13730451.ab

Jag vet inte?

RSS 2.0